Uitgelicht

Gratis!

Gratis!

Gratis muziek, theater en exposities! In Amsterdam kun je ook zonder geld van kunst en cultuur genieten. Er zijn ontzettend veel leuke dingen te doen, die geen cent kosten: jeugdtheatervoorstellingen, comedy, concerten, debatten en exposities.

&n…

Klassiek!

Klassiek!

Amsterdam kent vele concertzalen, waar de meest uiteenlopende klassieke muziek ten gehore wordt gebracht. Het Concertgebouw, Nationale Opera & Ballet en Muziekgebouw aan 't IJ (vooral hedendaagse muziek) genieten wereldfaam.

 

Andere …

Start kaartverkoop

Start kaartverkoop

Iedere donderdag krijg je van ons een selectie van concerten en voorstellingen in Amsterdam die de komende week in de voorverkoop gaan.

 

Voorverkoop vanaf vrijdag 19 september:

 

Damien Rice (27 oktober)

 

Kiesza (7 november)

 

New…

Aanraders voor het weekend

Aanraders voor het weekend

Oleta Adams, Baaba Maal en VanVelzen zijn drie van de vele artiesten uit conflictgebieden die dit weekend het podium delen tijdens 'MasterPeace in Concert', een statement tegen nieuw gewapend geweld i.h.k.v. de Internationale Dag van de Vrede.

 

W…

Cello & Film in EYE

Cello & Film in EYE

EYE presenteert samen met het grootste cellofestival ter wereld, de Cello Biënnale Amsterdam, een bijzonder muzikaal filmprogramma van 14 t/m 21 september.

 

Stille films uit de collectie van EYE worden live begeleid door cellomuziek, en films…

Onze Weekfavoriet: Unseen Photo Fair

Onze Weekfavoriet: Unseen Photo Fair

Na twee succesvolle edities keert de internationale fotografiebeurs Unseen van 18 t/m 21 september terug naar Amsterdam met een uitgebreid festivalprogramma dat fotografie in al haar vormen viert. Dit jaar ligt de focus op de ontwikkelingen in de…

Delen

Schrijf je in voor de Uitmail
Ontvang de laatste tips en acties. Gratis en op maat!
Meer over de UITmail