Uitgelicht

Gratis!

Gratis!

Gratis muziek, theater en exposities! In Amsterdam kun je ook zonder geld van kunst en cultuur genieten. Er zijn ontzettend veel leuke dingen te doen, die geen cent kosten: jeugdtheatervoorstellingen, comedy, concerten, debatten en exposities.

&n…

Start kaartverkoop

Start kaartverkoop

Iedere donderdag krijg je van ons een selectie van concerten en voorstellingen in Amsterdam die de komende week in de voorverkoop gaan.

 

Voorverkoop vanaf 17 december:

 

Dayna Kurtz (23 maart)

 

Voorverkoop vanaf vrijdag 19…

Aanraders voor het weekend

Aanraders voor het weekend

Zo richting kerst zijn 'A Christmas Carol' of 'Scrooge' altijd favoriete stukken in de theaters. Frederik de Groot komt met fluitiste Saskia van der Hall in Apollofirst Theater verhalen over de meest notoire gierigaard die de literatuur dankzij…

Kerstvakantie in Amsterdam

Kerstvakantie in Amsterdam

De grote kerstboom staat weer op de Dam en de hele stad is feestelijk verlicht. Af en toe hoor je 'Hohoho'. Het is duidelijk dat de kerstdagen in aantocht zijn en dat betekent vakantie!!!

 

Er staan heel veel leuke activiteiten op stapel. Zo kun…

Amsterdam Light Festival

Amsterdam Light Festival

Deze winter licht Mokum weer op tijdens het Amsterdam Light Festival. Het is al de derde editie van het winterse lichtfeest voor jong en oud, waarvan de historische binnenstad van Amsterdam het sfeervolle decor is.

 

Tijdens de donkerste…

Kerst en Oud & Nieuw in Amsterdam

Kerst en Oud & Nieuw in Amsterdam

Een feestelijk verlichte stad, dennengeur, kaarsen, lekker uitgebreid dineren, familie en vrienden om je heen. Kerst is één van de leukste periodes van het jaar! Wie zin heeft om ze voor een deel buiten de deur te vieren, heeft wél een keuzeprobleem…

Delen

Schrijf je in voor de Uitmail
Ontvang de laatste tips en acties. Gratis en op maat!
Meer over de UITmail