Uitgelicht

Pop-, jazz- en wereldmuziek

Pop-, jazz- en wereldmuziek

Speciale aandacht voor het muziekaanbod in Amsterdam.

 

Geen genre is zo divers als 'muziek'. We onderscheiden klassieke muziek en hedendaagse muziek, jazz, blues, chansons, popmuziek en dance. En dan is er nog het…

Gratis!

Gratis!

Gratis muziek, theater en exposities! In Amsterdam kun je ook zonder geld van kunst en cultuur genieten. Er zijn ontzettend veel leuke dingen te doen, die geen cent kosten: jeugdtheatervoorstellingen, comedy, concerten, debatten en exposities.

&n…

Start kaartverkoop

Start kaartverkoop

Iedere donderdag krijg je van ons een selectie van concerten en voorstellingen in Amsterdam die de komende week in de voorverkoop gaan.

 

Voorverkoop vanaf woensdag 26 november:

 

Josef Salvat (12 maart)

 

Maria Mena Trio (20 en 21 maart)

Aanraders voor het weekend

Aanraders voor het weekend

Het winterse lichtfeest voor jong en oud, het Amsterdam Light Festival is weer begonnen. De historische binnenstad van Amsterdam is het sfeervolle decor.

 

Dit weekend kun je voor het laatst een aantal films van IDFA gaan bekijken.

 

Sinterklaas in Amsterdam

Sinterklaas in Amsterdam

De feestelijke intocht van Sinterklaas in Amsterdam heeft op zondag 16 november plaatsgevonden. Tussen het inpakken van de cadeautjes door zal hij samen met zijn Pieten bij veel kinderactiviteiten aanwezig zijn.

 

Op 5 december is het tijd voor…

IDFA

IDFA

Op 19 november gaat het grootste documentairefestival ter wereld weer van start: IDFA (International Documentary Filmfestival Amsterdam).

 

IDFA toont documentaires die filmisch gezien belangwekkend of vernieuwend zijn, die relevant zijn voor…

Amsterdam Art Weekend

Amsterdam Art Weekend

Het Amsterdam Art Weekend komt van 27 tot en met 30 november 2014 voor de derde keer naar de stad. Vier dagen lang staat Amsterdam dan in het teken van hedendaagse, beeldende kunst, waarbij de focus ligt op het signaleren van jong talent.

 

Delen

Schrijf je in voor de Uitmail
Ontvang de laatste tips en acties. Gratis en op maat!
Meer over de UITmail