'De keuze van' is een selectie uit de programmering gemaakt door bekende Nederlanders. In deze rubriek lichten Hadewych Minis, Lange Frans, Pieter Derks, en Vonder & Bloom hun persoonlijke voorkeur wat betreft de Uitmarkt programmering toe aan de hand van een kleine motivatie.


Hadewych Minis
Zaterdagmiddag kun je zien en horen dat Hadewych Minis niet alleen de televisie- en theaterwereld heeft veroverd, maar ook een belangrijke naam is geworden in de muziek. Hadewych maakte een lijstje van haar favoriete optredens op de Uitmarkt.

Vonder & Bloom
Het tweede album van Vonder & Bloom, bestaande uit Nina Ebbenhout en Caroline Ouwendijk, zal eind oktober verschijnen. Tijdens de Uitmarkt brengen ze vast wat van hun romantische, ingetogen nummers ten gehore. Met liefde delen ze hun aanraders.

Lange Frans
Vrijdagavond kun je genieten van een spetterend optreden van Lange Frans met band en diverse gastartiesten waaronder Lil Kleine en Jayh. De kans is groot dat je hem tijdens de rest van de Uitmarkt tegen het lijf kunt lopen bij één van de volgende voorstellingen!

Pieter Derks
Zaterdagmiddag staat deze vaste cabaretier van De Wereld Draait Door in het DeLaMar Theater met zijn theaterprogramma ‘Van Nature’, maar hij zal zelf ook in het publiek zitten bij Uitmarkt-optredens. Dit zijn z’n aanraders!


sluiten