blog

Amsterdam voor cultuur- en kunsteducatie

12-10-2021

De ontwikkeling van kinderen moet in alle opzichten gestimuleerd en gestimuleerd worden. Muziek is een van de manieren om taal te ontwikkelen. Daarnaast leren kinderen luisteren naar wat anderen zeggen, waardoor ook het auditieve deel van de hersenen wordt ontwikkeld. In zijn latere leven kan het belang van cultuur en kunst niet worden onderschat.

Wat is cultuur- en kunsteducatie?

Zoals hierboven vermeld, benadrukt cultuur- en kunsteducatie de ontwikkeling en interesse in kunst en cultuur. Dit zijn natuurlijk twee zeer brede begrippen, waardoor de ontwikkeling van cultuur en kunst op veel verschillende manieren kan plaatsvinden. Om je interesse en kennis van kunst en cultuur te verrijken, kun je deelnemen aan verschillende workshops. Er zijn verschillende workshops waar je kennis kunt maken met verschillende dansstijlen. Zo leer je tijdens de djembé workshop meer over de Afrikaanse cultuur en muziek die erg populair is bij Afrikanen. Ben je meer geïnteresseerd in Braziliaanse dans Capoeira? Dit is ook een mogelijkheid. Er zijn veel mogelijkheden om je kennis van kunstvormen uit te breiden.

Een mogelijkheid is zeefdrukken in de werkplaats

Zeefdruk is niet erg bekend bij het publiek, maar een workshop zeefdrukken leert je alle vakkennis. Je krijgt meer informatie over de gebruikte technologie en welke bekende kunstenaars ook voor hun werk zeefdruktechnologie gebruiken. Je hebt ook de mogelijkheid om je eigen ontwerp te maken met behulp van het gezeefdrukte frame en de rakel. Na het seminar ontvangt u uw eigen zeefdruk op papier of textiel. Je hebt je eigen kunstwerk gemaakt.

Geld verdienen met workshops

Naast het organiseren van seminars zijn er nog andere manieren om bij te verdienen. Wanneer u bijvoorbeeld een seminar organiseert, kunt u ook een videocamera gebruiken om op te nemen. Ja, u kunt dit vermelden bij het adverteren. Deze kun je op videoplatforms op internet zetten. Als je video’s in grote aantallen worden bekeken, kun je er zelfs geld mee verdienen. Je wordt betaald voor het weergeven van advertenties in je video’s. Dit kan je tot 4 euro per duizend views besparen. Wanneer u duizenden weergaven heeft, kunt u er aanzienlijke inkomsten mee verdienen. Het is belangrijk om de mogelijkheid om advertenties weer te geven in te schakelen. Je kanaal moet echter door minimaal 1.000 mensen zijn geabonneerd en je video moet minimaal 4.000 uur kijktijd genereren. Niet gemakkelijk, maar niet onmogelijk!

Vragen over dit artikel?