blog

Met je besties een dagje Amsterdam, must see and do!

12-10-2021

Hoewel het door maatregelen rondom het coronavirus tijdelijk niet mogelijk is om iets met vrienden te doen, hopen we natuurlijk dat hier snel verandering in komt. Helaas is er op dit moment niet veel aan te doen, maar wat interessanter is, is natuurlijk ergens naar uit te kijken. Zo kunnen jij en je vrienden er weer op uit als het weer het toelaat. Een van de beste steden om dingen met vrienden te doen is Amsterdam. In dit artikel hebben we 5 interessante activiteiten in Amsterdam op een rijtje gezet!

Samen op een partyboot

Zin in een feestje? We kunnen ons dit alles voorstellen, want het kan lang geleden zijn voor jou en je vrienden. Wat is een betere manier om het te vieren dan zeilen door de prachtige grachten van Amsterdam? De Amsterdam Party Boat biedt u deze mogelijkheid. Als u kiest voor een partyboot, wat kunt u dan verwachten? Denk aan de onbeperkte drankjes, gezelligheid en al het moois dat Amsterdam te bieden heeft. Als je naar een feest gaat, kun je genieten van de prachtige grachten, historische straten en bezienswaardigheden. Als je nog op zoek bent naar leuke ideeën voor leuke activiteiten met vrienden, dan kun je deze partyboot zeker overwegen!

Zuipbootje

Vinden jij en je vrienden een partyboot een goede zaak, maar wil je wel eens een drankje doen over de grachten van Amsterdam? Dan is de borrelboot in Amsterdam ook een goede keuze voor jou. Als u kiest voor een borrelboot, wat kunt u dan verwachten? Denk er eens over na om de prachtige omgeving te bewonderen terwijl u op een mooie boot zit voor een drankje.

Stadsspel

Als je op zoek bent naar leuke activiteiten met vrienden in Amsterdam, dan kunnen we City Games zeker aanraden. Maar wat kun je eigenlijk verwachten van citygames? Zoals de naam al doet vermoeden, zijn stadsspellen leuke en spannende spellen die je buiten de stad speelt. In Amsterdam heb je op het gebied van citygames veel keuze, dus welk citygame jij en je vrienden leuk vinden, is helemaal aan jou. Enkele bekende stadsspellen zijn GPS-tochten, puzzeltochten en escape rooms in de buitenlucht. Daarnaast kun je ook denken aan goede varaines uit populaire tv-programma’s en series, zoals Wie is de Mol. Als je ervoor kiest om een stadsspel te maken, kun je samen een geweldig spel spelen en tegelijkertijd de prachtige stad verkennen!

Escaperoom

Het is sterk aan te raden om samen met je vrienden de escape room te gebruiken. Dit is een interactief spel waarin je samen met anderen de grootste raadsels en puzzels kunt oplossen. Zorg ervoor dat u dit probleem binnen een bepaalde tijd (meestal 60 minuten) oplost. Er zijn escape rooms, je moet uit één kamer ontsnappen, maar nu er veel escape rooms zijn, moet je door meerdere kamers om uiteindelijk te ontsnappen. De laatste optie biedt meerdere opties, want je komt altijd in een nieuwe kamer terecht, dus je moet steeds weer kijken wat de grootste raadsels en uitdagingen in die kamer zijn. Je kunt ervoor kiezen om met je vrienden te proberen te ontsnappen. Ben je echter met een grotere groep, dan is het ook leuk om in de groep met elkaar de strijd aan te gaan. Er zijn verschillende varianten van escape room. Denk bijvoorbeeld aan games, horror of misdaadkamers. Welke variant je ook wilt maken, in Amsterdam zit je hoogstwaarschijnlijk op de goede plek. Deze stad biedt talloze mogelijkheden om samen met je vrienden leuke escape rooms te creëren.

Het Amsterdamse nachtleven induiken

Deze mag natuurlijk niet ontbreken in deze lijst. Amsterdam staat bekend om zijn bruisende nachtleven. Als het even kan om weer met vrienden op stap te gaan, is dit de perfecte locatie. De stad biedt veel mogelijkheden. Van kleine bars tot grote clubs: er zijn veel mogelijkheden voor jou en je vrienden!

Vragen over dit artikel?