blog

Nieuwe voetbalshirts van Ajax 2022-2023

27-06-2022

Ben je groot fan van de voetbalclub Ajax? Vind je het niet alleen leuk om naar de wedstrijden te kijken, maar draag je ook graag de kleding? Dan tref je het, want de nieuwe voetbalshirts zijn op de markt. Je bent ongetwijfeld bewust van het feit dat de shirts elk jaar een nieuw design krijgen. In deze tekst gaan we dieper in op het design van het nieuwe thuisshirt en het uitshirt. Lees daarom snel verder.

Het nieuwe thuisshirt

Het nieuwe thuisshirt heeft weer het authentieke design. Het shirt is rood in het midden en de zijkanten zijn helemaal wit. Op het thuisshirt vind je aan de rechterkant weer het logo van Adidas. Aan de linkerkant vind je het bekende logo met daarboven drie sterren. Elke ster representeert tien kampioenschappen. Het voetbalshirt bevat ook een V-hals met een witte band. Dit jaar is het voetbalshirt ook voorzien van gouden details. Bekijk het nieuwe thuisshirt op top5bestekopen en zorg dat jij hem als een van de eersten in huis hebt voor het nieuwe voetbalseizoen.

Het nieuwe uitshirt

Het nieuwe uitshirt ziet er geheel anders uit dan vorig jaar. De ontwerpers zijn voor een authentiek shirt gegaan. Het shirt is voorzien van afwisselende verticale strepen met de kleuren blauw en zwart. De voorkant van het shirt is weer voorzien van het logo van de club en van het merk Adidas. Op de bovenkant van het shirt zie je twee grote strepen. Het voetbalshirt ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook nog eens bijzonder functioneel. Het is namelijk van comfortabel materiaal gemaakt, waardoor je minder gaat zweten.

Shirt in een buitenlandse webshop kopen?

Veel mensen vragen zich af of je het shirt ook in een buitenlandse webshop kan kopen. Dit is in principe mogelijk en het brengt enkele voordelen en nadelen met zich mee. Het voordeel is dat de shirts in een buitenlandse webshop meestal een stuk goedkoper zijn. Het nadeel is dat je niet zeker weet of je wel een echt shirt van Ajax koopt. Er worden namelijk ook veel imitatieshirts gemaakt. Ze zien er bijna hetzelfde uit, maar de details verraden het vaak. De shirts zijn meestal van minder kwalitatief materiaal gemaakt. Om die reden gaan ze niet altijd lang mee. Tegelijkertijd worden bepaalde details op de replicashirts ook regelmatig vergeten. De echte kenner ziet dus snel wanneer je een replica draagt. Er zijn overigens ook buitenlandse webshops die wel echte shirts verkopen. Zoek dit eerst goed uit. Ben jij ook geïnteresseerd in voetbal shirts van het Nederlands Elftal of een van de andere nationale elftallen, bekijk dan de website van WK 2022 Qatar.

Waar moet ik rekening mee houden bij de aankoop?

Ga je ergens een shirt aankopen? Dan is het in de eerste plaats van belang om het shirt in de juiste maat te kopen. Koop je ze in een fysieke winkel? Dan kun je de shirts passen en dan gaat er bijna nooit iets verkeerd. Koop je hem in een webshop? Dan raden we je aan om een maattabel te gebruiken. Lees de garantievoorwaarden ook door en kijk goed naar het type materiaal.

Vragen over dit artikel?