blog

Slotenmaker Amsterdam nodig? Via locksmith word je vakkundig en snel geholpen door een betrouwbare en geverifieerde slotenmaker!

16-08-2022

Wanneer je een betrouwbare slotenmaker Amsterdam zoekt, ben je bij locksmith aan het juiste adres. Zij zijn hét online platform met een groot aanbod eerlijke en professionele slotenmakers verspreid over heel Nederland. Ontdek in dit artikel alles over de diensten, betrouwbaarheid en topservice van locksmith!

Betrouwbaar en vakbekwaam

Wanneer je een slotenmaker nodig hebt wil je natuurlijk zeker zijn dat je door een betrouwbare professional wordt geholpen, omdat het gaat om de veiligheid van jouw spullen. De vakmannen van locksmith zijn geverifieerde specialisten op het gebied van sloten en sleutels. Alle aangemelde slotenmakers op de site beschikken over een inschrijving bij KVK, geldige aansprakelijkheidsverzekering en een VOC (Verklaring Omtrent Gedrag). Bovendien hebben zij vele positieve reviews ontvangen en worden ze gewaardeerd door veel verschillende voorgaande klanten. Je weet dus zeker dat je met eerlijke en transparante experts te maken hebt.

Diensten

De slotenmakers die zijn aangemeld op de site staan voor je klaar wanneer je je sleutels wil laten repareren, vervangen of nieuwe sleutels wil laten maken in en rondom Amsterdam. Ook wanneer je je woning optimaal wil laten beveiligen tegen inbraak door middel van het plaatsen van nieuwe sloten, of voor en een beveiligingssysteem of anti-inbraaksysteem kun je eenvoudig een expert inschakelen via het platform locksmith. Heb je te maken met een spoedgeval zoals een verloren of gebroken sleutel, dichtgevallen deur of buitensluiting? Op de website vind je eenvoudig het telefoonnummer van een slotenmaker die beschikbaar is om jouw deur vakkundig en schadevrij te openen. Daarnaast kun je rekenen op een snelle service. De vakmannen zijn 24/7 bereikbaar en snel ter plaatse in alle wijken en gebieden in en rond Amsterdam, en helpen je voor een eerlijke prijs uit de brand!

Prijzen

Het bedrijf is transparant en eerlijk wat betreft de prijzen die zij hanteren, zodat je meteen weet waar je aan toe bent. Afhankelijk van verschillende factoren worden de tarieven van de opdracht bepaald. Hierin speelt het type opdracht, de hoeveelheid werk, materiaalkosten en het tijdstip een rol voor de uiteindelijke prijs. In het weekend betaal je een toeslag, en in sommige gevallen moet er extra werk worden verricht en betaal je ook wat meer. De algemene tarieven voor het schadevrij openen van een deur inclusief BTW bij locksmith zijn als volgt:

  • dagtarief door de weekse dagen (08:00 – 18:00): €120,-
  • weekendtarief (op zaterdag en zondag): €160,-
  • avond- en nachttarief (18:00 – 08:00): €150,

Kortom: voor een specialistische en betrouwbare slotenmaker in Amsterdam en omgeving moet je bij locksmith zijn! Neem direct contact op voor het maken van een afspraak op korte termijn of ontdek alle mogelijkheden op de website!

Vragen over dit artikel?