blog

Versla je concurrenten online in Amsterdam met het kopen van backlinks

24-08-2022

Backlinks kopen betekent verstandig investeren richting de toekomst, omdat je website voortdurend groeit en daarmee betere resultaten boekt. We laten daarom in deze blog zien hoe je je mededingers verslaat in de hoofdstad door deze methode toe te passen.

Zoek naar het beste bureau

Je kunt natuurlijk deze klus ook zelf doen, maar dat kost je veel tijd, geld en frustraties. Terwijl je hiermee wil beginnen om meer zichtbaarder te worden voor klanten en je winst uit te breiden. Door een overeenkomst te sluiten met een gespecialiseerde partij betaal je eerst een rianter bedrag, maar het rendement is vervolgens blijvend. Aangezien de links het werk doen. Neem tijdens de samenwerking een actieve houding aan. Je opereert dus mee in plaats van de taken aan een team over te dragen en op een dag de opbrengsten te bekijken. Je moet daarbij denken aan.

Relevante backlinks verzamelen

Niet ieder bedrijf uit Amsterdam is relevant voor jouw business. Ben je bijvoorbeeld een pizzaondernemer in het centrum helpt een samenwerking met een tuinier uit West minder goed dan met een drankhandelaar.
Vraag jezelf kortom voortdurend af: ondersteunt deze regeling mijn klanten? Want alleen positieve antwoorden zorgen voor de perfecte vruchten.

Zijn de partners betrouwbaar

Betrouwbaarheid rondom de onlinewereld gaat over consistentie. Omdat Google daaraan afmeet hoe een website zich zal ontwikkelen richting de toekomst. Dit is bovendien een belangrijk aspect om te overwegen. Een intelligente beslissing brengt je project constant naar een beter niveau, zoals het scoren op zoekwoorden die je doelgroep veelvuldig gebruikt. Vervolgens bouw je aan een stevig kwaliteitsprofiel en betreed je de eerste plek binnen je branche. Anderzijds schrijft een website-eigenaar die zijn domein laat verslonzen mee aan een teruglopende effectiviteit en hiermee worden backlinks kopen minder waard.
Met andere woorden: benader potentiële partners die al jaren actief zijn om continu nieuwe doelen voor ogen houden.

Varieer

Er bestaat nooit een soort klant. Dus zul je de verschillende vragen vanuit je klantenkring moeten schetsen om aan Google te tonen: ik speel in elke categorie mee. Laten we even teruggaan naar de pizzeria. Je zou daarbij een lijst kunnen opstellen waarop bedrijven staan die keukens verkopen, ingrediënten aanleveren of menukaarten vormgeven. Let daarnaast erop dat de strategie kwalitatief verloopt, kort gezegd: geen snelle verwijzing plaatsen ergens op een pagina. Stel daarentegen voor om blogs te schrijven, video’s te maken of een testimonial in te vullen. Zo past deze tactiek naadloos in diverse bedrijfsvoeringen.

Denk aan de lange termijn

Tot slot zeggen we: verwacht geen wonderen nadat je kiest voor backlinks kopen. Het algoritme heeft namelijk tijd nodig om de veranderingen waar te nemen en het daarna te beoordelen. Gebruik de tijd nuttig door een netwerk op te zetten van Amsterdamse ondernemers die de ambitie hebben om een ruimer klantenbestand op te tuigen. Hiermee start je eenvoudiger door te analyseren langs welke paden je bedrijf zich verder ontplooit.
Anderzijds spot je onder andere stijgende bezoekersaantallen wanneer Google je voegt in hogere rangen. Dat proces kent daarnaast geen grenzen.

Conclusie

Eigen werkzaamheden verrichten en kenners inschakelen is de combinatie om dit idee te vertalen in een goedlopend systeem. Omdat je zo de markt beter leert kennen en overlegt met experts over de volgende stappen.
Zo voer je op feestjes gesprekken over aanstaande afspraken en train je deze vaardigheid om je concurrenten slim af te zijn en week na week een mooiere omzet te verwelkomen.
We raden als laatste aan om te spreken met verschillende organisaties, uiteenlopende informatiebronnen raad te plegen en jezelf telkens uit te dagen door een onbekende route in te slaan. Zo behoor je binnenkort tot de gerespecteerde namen en contacteren ondernemingen jou.

Vragen over dit artikel?