blog

Hier koop je nieuwe meubels in Amsterdam!

12-12-2021

Ga je binnenkort verhuizen of je woning opnieuw inrichten? Dan zul je hoe dan ook een flinke klus voor de boeg hebben. Of je nou weet wat voor meubels je wilt of er nog niet precies uit bent: met een dagje rondneuzen in Amsterdam kun je waarschijnlijk wel hetgeen vinden dat bij jou en je budget past. Het aanbod van winkels is groot in Amsterdam. Maar waar begin je met zoeken? In dit artikel geven we je onze beste woonwinkel tip!

Winkelen in Amsterdam

Onze hoofdstad leent zich als een ideale plek om je nieuwe meubels te kopen. Zo heeft de stad een grote verscheidenheid aan winkels op verschillende plekken. Er zijn veel verschillende stijlen meubels te koop en ook zeker in iedere prijsklasse. Kortom: voor ieder wat wils. Echter heeft niet iedereen hetzelfde budget, maar wel het verlangen om kwalitatief meubilair te kopen. Dus zoek je die ene winkel die waar je alles bij elkaar kunt vinden voor een goede prijs-kwaliteit verhouding? Dan is de WOONENZO woonwinkel Amsterdam de plek voor jou om naartoe te gaan.

Waarom bij WOONENZO?

Zoals al eerder gezegd is het logisch dat niet iedereen over hetzelfde budget beschikt om in de hoofdstad eens flink te gaan winkelen voor nieuw meubilair. Zo kunnen behoorlijk prijzige winkels zijn en vaak liggen deze ook nog eens niet bij elkaar in de buurt. Bij de woonwinkel Amsterdam vind je een groot aanbod met scherpe prijs-kwaliteit verhoudingen. Van woonmeubilair tot gehele slaapkamers en woonaccessoires. Daarnaast is er een goede service die je helpt de juiste meubels te kiezen die binnen je budget passen én ze zijn elke dag geopend. Dat betekent dat je zelf kunt kiezen op welk moment in de week je het prettig vindt om langs te gaan.

Waar vind ik WOONENZO in Amsterdam?

Vanaf de snelweg ben je er zo. Super handig! De winkel bevindt zich op de begane grond van de Villa ArenA. Via de hoofdingang is het rechtdoor, schuin achter de roltrappen. En vanuit de parkeergarage P4 kun je de roltrap of lift nemen.

Als je zoekt naar een plek voor goedkoop meubilair met een lange levensduur, persoonlijke service en een plek om een dagje rond te neuzen dan ben je hier aan het juiste adres.

Vragen over dit artikel?