blog

Vind de ideale kantooroplossing in Amsterdam

06-07-2023

Bij het starten van een eigen onderneming wilt u waarschijnlijk vermijden dat uw privé-adres wordt gebruikt voor de registratie bij de KvK. Er zijn verschillende opties beschikbaar, zoals het huren van kantoorruimte, maar als beginnend ondernemer is dit mogelijk nog niet haalbaar. Een virtueel kantooradres biedt echter uitkomst. Met een virtueel kantooradres huurt u een postbus waar uw klanten en leveranciers hun correspondentie naartoe kunnen sturen. Het is echter belangrijk op te merken dat een virtueel kantooradres niet gebruikt kan worden als vestigingsadres voor uw bedrijf bij de KvK. Het is vereist dat uw onderneming is ingeschreven op de locatie waar u daadwerkelijk uw bedrijfsactiviteiten uitoefent. Het niet naleven van deze regel kan leiden tot verwijdering van uw onderneming uit het Handelsregister van de KvK.

Gemak en ontzorging

In deze situatie biedt een partij een geschikte oplossing. U hoeft uw onderneming namelijk niet op uw privé-adres bij de KvK in te schrijven. Bij Dam Office kunt u een virtueel kantoor in Amsterdam huren, waar uw klanten en leveranciers hun post naartoe kunnen sturen. Dit postadres fungeert dan als het vestigings- en registratieadres van uw onderneming en is geldig voor de inschrijving bij de KvK. Zij nemen neemt al het werk uit handen. Ze sorteren, scannen en sturen al uw post elektronisch naar u door. Bovendien kunt u zelf bepalen wanneer u uw post wilt ontvangen, zodat u volledige flexibiliteit heeft.

Voordelige en comfortabele werkplekken

Als u ook behoefte heeft aan een externe werkplek en niet op uw privé-adres wilt werken, biedt Dam Office eveneens passende oplossingen. Tegen een betaalbare vergoeding kunt u bij Dam Office gebruikmaken van werkplekken in een representatief pand met uitgebreide voorzieningen en faciliteiten voor het ontvangen van klanten en zakenrelaties. Het pand is gunstig gelegen op loopafstand van het station en biedt ruime parkeergelegenheid. Bij Dam Office heeft u de flexibiliteit om per dag, dagdeel of zelfs per uur een werkplek te huren. De werkplekken zijn voorzien van een comfortabel bureau en een snelle Wifi-internetverbinding, waardoor u in alle rust en gemak kunt werken.

Met Dam Office heeft u de mogelijkheid om professioneel en efficiënt om te gaan met uw zakelijke adresbehoeften. Of het nu gaat om een postadres voor uw bedrijfsregistratie bij de KvK of om een comfortabele werkplek buiten uw privé-adres, DamOffice biedt de ideale oplossing.

Vragen over dit artikel?