blog

Warme voeten met elektrische sokken, met oplaadbare accu

04-07-2022

Als de temperaturen weer gaan dalen krijgen veel mensen er sneller last van; koude voeten. Vaak is het een onschuldige aandoening waar met het aantrekken van een paar sloffen het probleem is opgelost. Helaas zijn er ook mensen die er nog meer last van koude voeten hebben en niet genoeg hebben aan een paar lekker warme sloffen. Voor deze doelgroep en onder andere de mensen die er graag met comfortabel warme voeten bij zitten zijn er de elektrische sokken.

De elektrische sokken zijn dikke sokken met een verwarmingselement in de stof verwerkt. Met dit verwarmingselement kan de sok op 3 verschillende temperaturen verwarmen. De sok maakt gebruik van een speciale batterij die de warmte verzorgt. De batterij is zo klein mogelijk gemaakt zodat hij makkelijk in het speciaal daarvoor gemaakte zakje op de sok past. Het voordeel dat de batterij zo klein is, is dat je deze niet voelt zitten. De sok is te koppelen aan een afstandsbediening zodat je niet altijd hoeft te bukken om de sok aan of uit te zetten of de warmtestand aan te passen.

Bertschat ® heeft momenteel twee verschillende elektrische sokken. Ten eerste is er de hiking edition, dit is een korte sok die perfect geschikt is voor wandelaars. Bij dit model komt de accu net boven de enkel uit en past de sok goed in de wandelschoen zonder dat de batterij in de weg zit. Naast de hiking edition is er ook de long edition. Dit is een lange sok die tot halverwege de kuit komt. Omdat de sok wat langer is, wordt er door de stof sowieso al een groter deel van het been verwarmd. Bij allebei de elektrische sokken zit het verwarmende element bij de tenen. Zodra de tenen warm worden straalt dit verder uit over de hele voet.

Het grote voordeel van de elektrische sokken is dat ze multi-inzetbaar zijn. Voor de mensen die altijd last hebben van koude voeten kunnen ze binnenshuis dragen, maar ook bijvoorbeeld op de skipiste of tijdens een wandeling komen ze goed van pas. Voor de mensen die elke dag in een koude omgeving moeten werken zijn de sokken ook een uitkomst. Omdat de verwarming makkelijk aan- en uitgezet kan worden met de afstandsbediening hoeft de sok niet de hele dag te verwarmen. Door een beetje slim batterij management gaat deze een hele werkdag mee. Mocht dit niet genoeg zijn,  is er altijd de mogelijkheid om een extra batterijen set bij te bestellen.

De elektrische sokken van Bertschat® zijn in Nederland exclusief verkrijgbaar via Comfort-Producten. Het mooie is dat zij niet alleen elektrisch verwarmde sokken aanbieden maar een heel assortiment van verwarmende producten. Dus voor alle koukleumen van Nederland is het een aanrader om eens een bezoekje te brengen aan de Comfort-Producten. Wie weet kom je hier het verwarmende product tegen waar je al heel lang naar op zoek bent. Alle artikelen zijn vanuit voorraad leverbaar en worden de volgende dag geleverd.

Vragen over dit artikel?