blog

Last minute op vakantie met een groot gezin? Lees hier de tips

24-01-2022

Wanneer je graag op vakantie wilt met een groot gezin, is het zeker aan te raden om een ruim vakantiehuis te boeken. Je kunt dan volop genieten van heel veel ruimte! Maar hoe zorg je ervoor dat je een groot vakantieverblijf kunt boeken zonder dat je heel veel betaalt? Een van de manieren is het boeken van een last minute vakantiehuis. Meer weten over je mogelijkheden? Hier vind je de beste tips voor het vinden van de beste last minute!

1: Wees flexibel met de bestemming

Een van de belangrijkste tips is het flexibel zijn in de bestemming. Als het jou niet veel uitmaakt waar je gaat verblijven, is de kans veel groter dat je een aantrekkelijke last minute tegenkomt voor jouw gezin. Een vakantiehuis 10 personen vinden is een stuk makkelijker wanneer je geen specifieke bestemming in gedachten hebt. Daarnaast kan dit ook nog voor verrassende vakanties zorgen, omdat je wellicht naar een land gaat waar je nog nooit bent geweest!

2: Flexibiliteit voor de aankomst

Een andere manier om een goede last minute te boeken is door flexibel te zijn met betrekking tot de aankomst. Wanneer je een specifieke datum hebt waarop je wilt vertrekken, heb je vaak veel minder mogelijkheden. De keuzes worden al een stuk ruimer wanneer je een ruime marge hebt als het gaat om de vertrekdatum.

3: Ieder dag het aanbod bekijken voor last minute deals

Het last minute aanbod verschilt mogelijk per dag, en daarom is het slim om iedere dag het aanbod van last minute deals te bekijken. Een vakantiehuis kan op het laatste moment nog vrijkomen, waardoor je ineens een heel goede deal tegen kunt komen. Ook worden er soms nog nieuwe vakantiewoningen aan een site toegevoegd. Kijk daarom dagelijks om een goede last minute te vinden!

4: Bereid je voor op vertrek

Zorg ervoor dat je klaar bent voor vertrek: zo kun je nog flexibeler zijn in de vertrekdatum en kun je bij wijze van spreke de volgende dag al in de auto stappen. Je kunt natuurlijk niet alles al inpakken, maar wanneer je toch weet dat je op vakantie gaat, is het slim om alvast de benodigde kleren en andere spullen in te pakken.

5: Kies voor een vakantie met de auto

Een autovakantie is de ideale manier om een goede last minute te vinden. Je bent hierbij niet afhankelijk van vliegtickets en daarnaast kun je ook veel geld besparen. Een auto brengt je naar vrijwel iedere bestemming en zorgt ervoor dat je kunt gaan wanneer je maar wilt.

Vragen over dit artikel?