blog

Een dagje kitesurfen op nog geen uurtje rijden van Amsterdam

12-12-2022

Zie je het al voor je? Met je kitesurf set ga je het water in. Je wetsuit heb je goed aangetrokken en het zonnetje schijnt volop. En de wind? Daar komt het wel mee goed. Het klinkt misschien als een scenario uit Spanje, Zuid-Afrika of Fuerteventura. Maar het kitesurfen kun je ook gewoon lekker dichtbij huis doen? Waar? Een dagje kitesurfen doe je op nog geen uurtje rijden van Amsterdam.

Heb je al wel eens gehoord van Telstar Beach | Beachclub & Surfschool

Heb je al wel eens gehoord van Telstar Beach | Beachclub & Surfschool. Dit is een geweldige plek voor zowel jong als oud. Naast dat je hier van harte welkom bent voor een dagje kitesurfen, kun je ook plaatsnemen op het gezellige terras. Ideaal voor een leuke lunch of een gezellige borrel. Of om voor de nodige energie te zorgen tussen het kitesurfen door. Je kunt hier ook een kite kopen als je daar nog naar op zoek was.

De perfecte plek voor het boeken van een les

Je kunt de mooiste kunsten vertonen op het water nabij de beachclub. Maar als je daar nog niet de nodige ervaring in op hebt gedaan, kun je ook altijd nog een kitesurfles gaan volgen. Een team van enthousiaste instructeurs staat maar al te graag voor je klaar en kan je de fijne kneepjes van het vak leren. Door regelmatig een les te volgen, leer je steeds beter de controle te hebben over de gear. En dat is waar het uiteindelijk allemaal om gaat.

Dé surfspot van Midden-Nederland: het mooie Strand Horst!

Naar een nieuwe en leuke surfspot hoef je vanaf nu niet verder meer te zoeken. Het mooie Strand Horst is waar je moet zijn. Zowel grote groepen als kleine groepen zijn er van harte welkom. Ideaal dus voor een dagje weg of een weekend weg met vrienden, voor een vrijgezellenfeest of voor een weekend weg met de familie. Voor jong en oud is er altijd meer dan genoeg te beleven, zodat iedereen er een fantastische tijd gaat beleven. Wel zo goed om te weten als je een reservering gaat maken, natuurlijk.

Ook erg geliefd om te boeken als trouwlocatie

Naast dat deze plek een walhalla is voor het kitesurfen, zijn er nog veel meer activiteiten die je hier kunt ondernemen. Ook kun je het namelijk boeken als een trouwlocatie op het water. Het geweldige uitzicht en de uitstekende catering zijn slechts een paar voordelen waar je van profiteert. Wacht daarom niet langer en neem eens een kijkje op de website. Je bent natuurlijk ook altijd van harte welkom om een keer langs te komen op de locatie. Er wordt altijd erg graag met je meegedacht.

Vragen over dit artikel?