blog

5 voordelen van een bluetooth versterker!

29-07-2022

We kunnen op verschillende manieren genieten van muziek. Dit doen we op feesten, via onze oordoppen en via speakers. Een handig product voor een sfeervolle muziekinstallatie is een versterker. Dit lijkt een gedateerd product, maar ook dit item gaat mee met de tijd. Tegenwoordig kan je namelijk bluetooth versterkers aanschaffen. In deze blog behandelen we vijf voordelen van de bluetooth versterker. Lees dus gauw verder en laat je overtuigen!

1. Draadloos:

Tegenwoordig kan je jouw muziekinstallatie gemakkelijk draadloos bedienen. Op deze manier heb je geen last van kabels en draden. Je hoeft enkel de speakers aan te sluiten op de versterker en je kan de versterker op verschillende manieren bedienen.

2. Bediening vanaf één punt:

Je kan alle functies van jouw versterker vanaf één centraal punt bedienen, waardoor het eenvoudig te beheren is. Je hoeft dus niet meer per speaker het volume van de muziek te bedienen. Dit kan gemakkelijk vanaf één punt. Vanaf dit punt kan je van iedere speaker het volume en andere opties bedienen. Dit maakt het makkelijker om het overzicht over de speakers te behouden.

3. Bedien meerdere functies:

Met een bluetooth-versterker kan je eenvoudig meerdere functies bedienen, zoals volume, equalizer en trackselectie. Zo kan je, met de MaxTotaal bluetooth versterkers, niet alleen het volume aanpassen, maar ook de bass. Dit kan handig zijn voor bij een feest, als de muziek na een bepaalde tijd aangepast moet worden. Zo kan het volume behouden worden, maar kunnen bepaalde tonen gedempt worden.

4. Compact ontwerp:

Bluetooth-versterkers zijn doorgaans zeer compact, waardoor ze gemakkelijk op verschillende plekken in huis te plaatsen zijn. Je kan het gemakkelijk in of onder jouw tv-meubel plaatsen en aansluiten aan jouw speakers. Op deze manier neemt het bijna geen ruimte in beslag. Het kan wel belangrijk zijn om ervoor te zorgen dat de bekabeling naar de speakers genoeg ruimte heeft. Daarnaast moet je ervoor zorgen dat de bekabeling niet kwetsbaar is voor bijvoorbeeld water.

5. Vrijheid in samenstelling:

Nadat je een versterker hebt aangeschaft, heb je de vrijheid om zelf de nodige speakers en subwoofers aan te schaffen. Op deze

manier kan je precies de items kiezen die jou het meest aanspreken. Jouw keuzes kan je baseren op een bepaald merk, of op prijs. Dit maakt het bijvoorbeeld de beste manier om de gewenste prijs uit te geven voor een installatie. Daarnaast kan je kiezen voor de merken waar jij de beste ervaring mee hebt.

Vragen over dit artikel?