blog

Parfum! Wat is jouw favoriet?

12-10-2021

Je hebt alles, een echt geliefde geur die elke keer terugkomt als je op zoek bent naar een andere geur. Wat moet je eigenlijk weten over parfum?

Welke geur past het beste bij jou?

Er zijn veel verschillende merken parfums, en deze merken hebben ook veel verschillende geuren. Kies je bijvoorbeeld voor het merk Lancome, dan staan ze er niet alleen op om 1 parfum te gebruiken zoals veel andere merken. De een is nog lekkerder dan de ander. Geur is echter iets heel persoonlijks. Wat goed is voor de een, is misschien niet goed voor de ander.

Hoe vind je de geur die bij je past?

Het beste kun je testen in de winkel. Het effect van geur op u is te wijten aan de zuurgraad van uw huid. U kunt het beste testen aan de binnenkant van de pols. Nu denk je er misschien meteen aan, maar ik kan maar twee parfums testen, wat niet helemaal correct is. U kunt ook de binnenkant van de elleboog gebruiken als testgebied. Je kunt ze ook op rolpapier sprayen om ze te testen, maar je weet niet meteen welk effect het op je huid zal hebben.

Wat zijn de verschillende parfumgroepen?

Je kunt geuren groeperen. Je hebt een oriëntaalse, frisse, bloemige of houtachtige geur. Zo is een bloemige geur geschikt om te dragen op mooie lentedagen, is een houtgeur geschikt om te daten en je voor te bereiden op een romantische avond. Zulke houtachtige tonen dat je een sterke en onafhankelijke sterke vrouw bent. Meestal erg populaire dingen

Hoe breng je parfum aan?

Dit is erg belangrijk wanneer u een geur opspuit die niet wegveegt. Dit is waar de meeste mensen fouten maken. Ze sproeiden parfum op één pols en veegden die vervolgens af. Mis! Je scheidt eigenlijk de geur, iets wat je absoluut niet wilt. Door de warmte die wordt gegenereerd, zal de geur variëren. Als je parfum in de lucht vernevelt, kun je het het beste door het parfum heen laten gaan.

Soms heb je het gevoel dat parfum helemaal geen smaak heeft. Dan is het tijd om over te stappen op een andere geur. Elke dag dezelfde dingen ruiken wordt eentonig, en dat geldt ook voor parfum.

Vragen over dit artikel?