blog

Een lekkage opsporen? Wij doen het voor jou

13-09-2022

Lekkage aan jouw dak, riolering of waterleiding? Wacht dan niet langer en laat die lekkage opsporen! Lekkage, iets waar je niet op zit te wachten. Wij van Moorman Totaal Techniek zijn er voor jou! Of het nou in jouw badkamer, kelder, plafond of zwembad lekt, voor ons is geen klus te gek. Een lekkage kan namelijk veel schade veroorzaken en zelfs de kleinste lekkages leiden tot grote schade. Het is erg lastig om zelf de exacte locatie van een lekkage te achterhalen. Je hebt hier specifieke kennis en apparatuur voor nodig. Bovendien is het vaststellen en repareren van gevolgschade een ingewikkelde klus. Het is daarom verstandig om direct professionele hulp in te schakelen en jouw lekkage op te laten sporen.

Inhoud van deze pagina

Voorkom schade

Vroegtijdig een lekkage opsporen is het beste, dit leidt tot minder schade en zo is het probleem sneller verholpen. Het inschakelen van een lekdetectie expert in Amsterdam zorgt ervoor dat een lekkage snel wordt verholpen of beperkt eventuele gevolgschade. Mocht er al gevolgschade zijn ontstaan? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Naast het repareren van lekkages in Amsterdam bieden wij ook de service om de gevolgschade te repareren.

Wij van Moorman Totaal Techniek maken gebruik van de meest moderne detectieapparatuur. Door onze kennis en apparatuur sporen wij lekkages in Amsterdam op zonder enig hak- en breekwerk. Schakel ons direct in en wij kijken samen met jou naar de beste oplossing! Alles wordt direct geregeld zodat jij verder nergens naar om hoeft te kijken.

Onze service

Wanneer er zich een lekkage voordoet denk je vaak aan het openbreken van muren, wanden, vloeren of plafonds. Dit zorgt voor veel werk en schade in huis. Door het gebruik van lekdetectie Amsterdam is dit einde verhaal! Voor het opsporen van lekkages in Amsterdam maken wij gebruik van zeer geavanceerde apparatuur. Met deze hightech apparaten bepalen wij bijvoorbeeld de vochtigheidsgraad van een oppervlak en bepalen daarmee de bron van de lek. Voor elke soort lekkage gebruiken wij verschillende apparaten waaronder traceergas, infrarood-inspectie, camera-inspectie en geluidsmeting om de exacte locatie van een lekkage te bepalen. Op deze manier weten wij direct op welke plek wij aan het werk moeten.

Ben jij woonachtig in Amsterdam of omgeving en heb jij last van lekkage? Wacht dan niet langer met het opsporen van jouw lekkage en neem direct contact met ons op! In veel gevallen wordt de schade door de verzekering gedekt en om de herstelkosten hoef jij je geen zorgen te maken. Wij bieden jou de goedkoopste en snelste service in Amsterdam. Neem snel contact met ons op voor meer informatie of een inspectie.

Vragen over dit artikel?