blog

Goud gecombineerd met zwart

04-07-2022

De afgelopen jaren waren zwarte keukens een echte trend en nog steeds zien we dat veel mensen voor een zwarte keuken kiezen. Wil je wel graag een zwarte keuken, maar toch een uniek geheel creëren? Voeg dan goud toe aan je zwarte keuken. Hiermee krijgt je keuken een luxe uitstraling en een prachtig contrast. Wil je weten hoe je goud kunt combineren met zwart? Lees dan snel verder!

Gouden kraan en spoelbak

Je kunt natuurlijk kiezen voor goudkleurige fronten of een goudkleurig werkblad. Maar we snappen dat dit een gewaagde keuze is. Je kan ook op een subtiele manier goud toevoegen aan je keuken. Denk bijvoorbeeld aan een goudkleurige kraan of spoelbak. Je keuken oogt direct heel anders, maar het goud zal niet gaan overheersen. Je kunt gaan voor een kraan óf een spoelbak, waardoor er een eyecatcher ontstaat. Maar je kunt ook kiezen voor zowel een goudkleurige kraan en spoelbak, waardoor je eenheid creëert in de ruimte.

Gouden grepen

Een andere subtiele goudkleurige toevoeging zijn gouden grepen. Doordat grepen in allerlei vormen en maten verkrijgbaar zijn, kun je er de stijl mee creëren die jij voor ogen hebt. Het goud heeft een luxe uitstraling van zichzelf, dus het zal ook luxe toevoegen aan een zwarte keuken. Wil je graag wat meer goud toevoegen dan alleen goudkleurige grepen? Kies dan ook voor een goudkleurige spoelbak en/of kraan. Dit zorgt niet alleen voor een prachtige uitstraling, maar je creëert er ook een geheel mee. Je zal misschien denken dat meerdere gouden elementen druk kunnen gaan ogen. Maar het zorgt juist voor rust in de ruimte.

Accessoires toevoegen

Een eenvoudige manier om goud toe te voegen aan je zwarte keuken is door te kiezen voor goudkleurige accessoires. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een prachtige vaas of een goudkleurig plankje. Maar ook een goudkleurige lamp is vaak een prachtige toevoeging aan een zwarte keuken. Het is een wat minder opvallend detail, maar het maakt de ruimte wel helemaal af.

Direct de scherpste prijs

Ben je op zoek naar een zwarte keuken? We bieden bij Kitchen4All een ruim assortiment aan zwarte keukens. Heb je een keuken gevonden die helemaal bij je past? Dan bieden we je een offerte aan met daarin direct de scherpste prijs. Dus geen gedoe of onderhandelingen, maar een eerlijke en transparante prijsopgave. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je helemaal zeker bent van je keuze. Daarom bieden we je voldoende bedenktijd. Wij zijn pas tevreden als jij dit ook bent!

Vragen over dit artikel?