blog

Kunstgras op het balkon: de trend van 2022!

27-05-2022

Het gras bij de buren hoeft niet altijd groener te zijn. Want dit jaar ben jij helemaal aan zet. Mocht je nog twijfelen tussen gewoon gras en kunstgras: dit jaar is kunstgras dé trend, zeker ook op je balkon. Waarom zou je ook kiezen voor echt gras, dat weliswaar veel natuurlijker is, maar ook nadelen heeft? Terwijl het alternatief vooral voordelen heeft?

Een makkie met leggen

Het eerste grote voordeel van kunstgras is het gemak van het leggen. Geen gedoe met zaaien of grasmatten leggen. Nee, kunstgras leg je gewoon, easy. En je kunt er meteen op, en er van genieten. Je hoeft geen dagen te wachten voordat je het in gebruik mag nemen, en je hoeft zeker geen weken of zelfs maanden te wachten tot je een volwaardige grasmat hebt. Kunstgras op je balkon is genieten vanaf nu en in het nu.

Nul onderhoud

Top Kunstgras heeft nog een heel groot ander voordeel. Het vraagt van jou geen onderhoud. Je hoeft dus ook geen grasmaaier aan te schaffen. Top Kunstgras voor op je balkon vraagt alleen van jou om goed in gebruik te worden genomen, en te genieten van het buiten zijn. Extra fijn is dat jij de kunstgrassoort kiest die past bij jou, je gezin en je vrienden en familie. Want het maakt nogal wat uit of jouw gras vooral wordt gebruikt om gewoon in een ligbed op te zonnen, of dat er regelmatig uitgebreid op wordt geravot.

Levensecht

Jaren geleden werd kunstgras toch een beetje (nou ja, een beetje) gezien als nepgras. Het was van afstand al meteen te onderscheiden van echt gras. En dus was het gras bij de buren altijd groener. Die tijd is echter voorbij. De kunstgrassoorten van nu zijn van topkwaliteit. Het verschil met echt gras is fors kleiner. Je hebt met jouw keuze voor dit mooie alternatief gewoon een prachtige grasmat op je balkon, met vooral voordelen.

Altijd groener dan bij de buren

Jouw kunstgras is niet alleen in de zomer groen, nee het hele jaar door. Terwijl het gras bij de buren verkleurt of verdort, en droge plekken vertoont, ziet jouw grasmat geen verschil tussen zomer en winter. Nee, jouw kunstgrasmat ligt het hele jaar door te shinen. Stel je eens voor hoe dat is, dat je ook met koud of zelfs guur weer naar buiten kijkt, en altijd weer dat groen ziet liggen. Reken maar dat jouw buurman jaloers wordt, en dat de kans groot is dat hij volgend jaar dezelfde keuze maakt.

Vragen over dit artikel?